Meer verantwoordelijkheden, uitdagende doelstellingen, toenemende samenwerkingsrelaties… Alles moet beter, sneller en vaak ‘anders’. Veranderingen op je werk brengen allerlei veranderingen in je dagelijks leven met zich mee. Veranderingen waar jij misschien mee worstelt. Want: ben jij wel gelukkig met je baan? Of ben je klaar voor een nieuw avontuur?

Wat zijn je kernwaarden?

Ik ga met je in gesprek en help je bij het bepalen van jouw prioriteiten. Waar ligt jouw focus? En hoe blijf je dicht bij jezelf? Het is tijd om kleur te bekennen. Je gaat zélf aan de slag om sturing te geven aan je loopbaan. Op deze manier zorg je ervoor dat je een baan hebt die bij je past, waar je energie van krijgt en waarbij je profiteert van je talenten. Die doelen die eerst zo ver weg leken, komen dan opeens een stuk dichterbij. Jouw professionele identiteit staat als een huis.

Samen behandelen we concrete situaties die we uitvoerig bespreken en nabootsen. Ik help je bij het in kaart brengen van je wensen, talenten en motivaties. Hierdoor ga je bewuster om met je identiteit en sta je sterker in je schoenen. Gevolg?

  • Je krijgt weer energie van je werk;
  • Je hebt meer veerkracht om met veranderingen om te gaan;
  • Je hebt niet het gevoel mensen constant te pleasen.